Videoovervågning har kun værdi, hvis det kan betjenes 2018-04-28T08:13:01+00:00

Project Description

Case: Finanssektorens Uddannelsescenter – Skanderborg Park

 I 2 ½ år har Skanderborg Park ikke oplevet et eneste indbrud. Det er på trods af, at hotel- og konferencecentret med sine 73 værelser og flere konference-og mødelokaler rummer både dyre møbler og designerlamper og samtidig har mange mennesker, der ankommer og forlader stedet døgnet rundt.

En af årsagerne er sandsynligvis det store fokus på sikkerhed og overvåg-ning og den iboende præventive effekt, som Skanderborg Park har opnået efter installation af videoovervågning fra AxxonSoft.

Høj brugervenlighed En af de væsentlige grunde til videoovervågningens positive effekt er, at Skanderborg Park har fået fuldt udbytte af AxxonSoft-løsningen ved nemt at kende og betjene alle funktioner.

”Tidligere havde vi en videoløsning, der på den ene side var forældet og på den anden side var så kompliceret, at ingen kunne betjene den. Der var ingen, der vidste, hvordan man gjorde noget så simpelt som at gennemse videoerne – i dag kan vores pedeller og vagter følge med via en app på deres smartphone”. Christian Ballegaard, IT-supporter.

Risiko for tyveri stiller krav til overvågning Skanderborg Park er et smukt og moderne 4-stjernet konferencecenter på toppen af Skanderborg med udsigt til sø og skov. Med en samtidig placering centralt i Jylland er det ikke overraskende, at hotel- og konferencecentret er blandt de mest populære steder at afholde events, møder og konferencer.

Populariteten og den luksuriøse indretning sætter hotel- og konferencecen-tret i højrisikogruppen for indbrud og tyverier. 

 Derfor er videoovervågning en essentiel del af den daglige sikkerhedsind-sats hos Skanderborg Park. Hotel- og konferencecenteret har da også været kræsne omkring, hvilken kvalitet overvågningsløsningen skal have. 

”Vi havde meget høje krav til videoovervågningen. Med løsningen fra AxxonSoft har vi fået et system, der både er af teknisk høj kvalitet med skarpe billeder og samtidig er nemt at betjene. Endelig er det skalérbart, så vi har mulighed for at tilføje flere funktioner, når og hvis behovet opstår”. Christian Ballegaard, IT-supporter.

 

 

Om AxxonSoft Stiftet i 2003. AxxonSoft er en af verdens førende udviklere af video management software (VMS). AxxonSoft har leveret VMS til over 150.000 installationer med flere end 2,5 million installerede kameraer. AxxonSoft har flere end 5.800 certificerede partnere i over 100 lande, og der leveres flere end 1.500 nye installationer hver eneste måned.

Med sine 46 kontorer globalt samt international support call-center hjælper AxxonSoft sine partnere med hurtige svar og ekstraordinær support i hver eneste afkrog af verden.

AxxonSoft er ”Contributing Member” af ONVIF forum. Takket være samarbejde med førende producenter af IP-kameraer kan selskabet fremvise en yderst omfattende liste af understøttede kameraer m.m. til ethvert formål. Der er tale om mere end 10.000 modeller og mange installerede kameraer til TVO kan derfor genbruges.

AxxonNext VMS og PSIM platformene fra AxxonSoft forsyner flere end 240 kommuner med ”SafeCity” overvågningsprojekter. Platformene anvendes også hos detailkæder, museer, pengeinstitutter, internationale lufthavne, havne anlæg, industriområder samt utallige statslige og private ejendomme globalt. 

Også i Danmark er AxxonNext valgt som VMS platform af offentlige og private kunder. Blandt de mange referencer kan nævnes Louis Poulsen, Asyl Syd, Tønder Kommune, By og Havn, Kelsen Group, VIA University og Metropolhøjskolen.

Køb dine licenser én gang og betal kun for det antal kameraer du har.

Der er intet årligt servicefee til at holde løsningen opdateret.

Med Axxon Control Center får du eneste udbyder på markedet, der tilbyder 24/7 driftsovervågning og central administration af hele din videoovervågningsløsning.

Endvidere får du som kunde en produktudvikling med et utal af udvidelsesmuligheder og konstant udvikling af nye features såsom metal- og våbendetektor, temperaturmåler, nummerplade -og ansigtsgenkendelse. 

AxxonNext opfylder den nye personforordning (GPDR) af 25. maj 2018.

Skal vi kontakte dig?