Fremtidens Video Management Software

Solars kunder får nu adgang til state-of-the art Video Management Software, der tager Internet of Things og behandling af Big Data til et nyt niveau.

Solar A/S har indgået et samarbejde med Videoservice A/S. Det betyder, at Solars kunder får adgang til AxxonSoft VMS (Video Management Software) og Axxon Control Center, der har sin styrke på analyse- og algoritmeområdet ved hjælp af behandling af metadata. Samtidig er AxxonSoft udviklet med en dokumenteret platform, der sikrer, at den lever op til persondataforordningens nye krav, som træder i kraft i maj 2018. Det gælder også, når overholdelse af persondataforordningen skal dokumenteres.

Ifølge markedsansvarlig for Solar Sikring, Leon Enemark-Laursen, har samarbejdet et stort potentiale, og det åbner for nye forretningsmuligheder for kunderne.

– AxxonSoft og Axxon Control Center er den løsning, vi ser som fremtidens tv-overvågning. AxxonSoft kan alt, hvad man i dag forventer af en professionel overvågningsløsning – og meget mere til. Behandling af metadata betyder, at søgning af konkrete objekter kan gøres lynhurtigt.

Løsningen har en lang række muligheder, som blandt andet gratis softwareopdatering, nummerpladegenkendelse, ansigtsgenkendelse, og unikke søgemuligheder samt integration med Axxon Control Center. Det betyder, at du med en skalerbar løsning kan tilpasse de forskellige krav til opgaverne, forklarer Leon Enemark-Laursen.

Særligt Axxon Control Center er unikt, mener han.

– Axxon Control Center holder øje med status på systemet hele døgnet rundt alle årets dage og giver besked, hvis noget ikke er som forventet. Det er en funktion, som vi ikke ser med traditionelt overvågning, påpeger Leon Enemark-Laursen.

Softwaren er helt oplagt til bl.a. lufthavne, butikscentre, tankstationer, butikker og produktionsindustrien, hvor hurtig og præcis søgning af billeder og data kan være altafgørende.

Stort potentiale i samarbejdet

Samarbejdet med Solar har klare fordele, forklarer Fritz Andersen, administrerende direktør for Informationsteknik, der ejer Videoservice A/S 100%.

– Solar har den stærkeste salgs- marketing- og distributionskanal via deres mange tusinde el-installatørkunder og derfor rammer bredest i Danmark. Derfor ser vi Solar som vores naturlige strategiske partner for salg af sikringsløsninger baseret på AxxonSoft og Axxon Control Center. Vi ser et stort potentiale i samarbejdet, der cementerer vores position på markedet for sikring og elektronisk overvågning og giver mulighed for ekspansion i nye segmenter, uddyber han.

Han understreger samtidig, at AxxonSoft og Axxon Control Center – udover at være en af verdens stærkeste software-løsninger til videoovervågning – er kosteffektiv og mere intuitiv og brugervenlig end de løsninger, der hidtil er set på markedet.

Kontakt og yderligere informationer:

  • Informationsteknik A/S, adm. direktør Fritz Andersen, 31 32 60 77, fa@informationsteknik.com
  • Solar Danmark A/S, Markedsansvarlig – Sikring, Leon Enemark-Laursen, 40 64 12 34, lel@solar.dk og solar.dk
2018-03-08T12:01:41+00:00 23-11-2017|